Kinderkamer_Logo

Kinderfeestje Alkmaar

Voor kinderen uit Alkmaarse gezinnen die thuis wat minder te besteden hebben organiseert Sport-Z kinderfeestjes.

Verjaardag

Wil jij dit jaar ook je verjaardagsfeestje vieren?
Voor kinderen uit Alkmaarse gezinnen die thuis wat minder te besteden hebben organiseert Sport-Z kinderfeestjes. Een unieke kans voor jou op een avontuurlijk feestje samen met maximaal 11 vriendjes en vriendinnetjes. Want wij willen net als jij, dat iedereen een kans krijgt om mee te doen. Dankzij het preventieakkoord van Alkmaar is dat nu mogelijk, want jij kan dankzij dit akkoord hier gratis aan meedoen. Je hebt keuze uit drie feestjes:

  1. Outdoorpark Alkmaar - Een begeleider neemt de jarige en zijn/haar gasten mee op avontuur door het park. Het maken van plezier staat voorop en samenwerken is nodig, want alleen samen kan je de Obstacle Run overwinnen!
  2. Creatief feestje bij Atelier Hemke - Houd jij van knutselen en creatief bezig zijn? Bij het feestje bij Hemke gaan we er helemaal voor. In het Atelier Hemke aan het Scharlo in Alkmaar staan alle materialen om creatief uit je dak te gaan voor jullie klaar. Samen gaan jullie iets creatiefs en nieuws maken. De activiteit stemmen we met en op jou af. We kijken naar jóuw wensen en voorkeuren, het is immers jouw feestje!
  3. NERF feestje - In een gymzaal in sportcomplex De Meent ga jij met met je vrienden op NERF avontuur. In diverse teamsamenstellingen gaan we met elkaar de strijd aan. Verstop je achter obstakels, houd je tegenstander in het vizier, en maak vooral veel plezier
De activiteit duurt ongeveer 1,5 uur en is geschikt voor groepen tot 12 personen. Ook zorgen wij voor limonade en wat lekkers.

Doe mee!

Doe je mee?
Kom je uit Alkmaar en ben jij tussen de 7 en 14 jaar? En ben je binnenkort jarig? Dan kan je je via onderstaand formulier aanmelden. Laat je gegevens en voorkeuren achter en een medewerker van Sport-Z neemt telefonisch contact met je op om het feestje definitief in te plannen.

Vragen?
Neem contact met ons op via kinderfeestje@sport-z.org.

Lees de ervaring van anderen

"Het feestje was hartstikke leuk! De begeleiding was erg aardig (we hebben erg gelachen), het zaaltje was top versierd en bij activiteiten (cake versieren, kleien), hebben we terplekke wat extra's geïmproviseerd (sieraden maken). Dit kon ook gewoon in zo'n perfecte ruimte, waar een hoop is. En de muziek die gespeeld kon worden was een gouden greep! er werd gedanst en gezongen. Al met al hebben ze een fantastisch feestje gehad, waar onze dochter erg trots op is! Super dat dit kan, we zijn erg dankbaar. We zouden het zeker nog een keer willen doen!"

"Mijn dochter vond haar NERF-kinderfeestje superleuk en ik zou het zekers aan raden aan mij vriendinnen en andere ouders...! Het is mega leuk dat jullie dit doen voor de kinderen."

"Ik hoorde over het kinderfeestjes project van Sport-Z via een vriendin. Omdat mijn financiële situatie niet breed is heb ik mij aangemeld via de site. De volgende dag heeft Ilona van Sport-Z mij opgebeld en de benodigde informatie uitgelegd. Daarna kreeg ik contact met de medewerker van het Outdoorpark en hebben wij een datum geprikt voor het kinderfeestje. Dit contact verliep lekker soepel en de voorpret begon hier al in huis. Twee weken later vierden wij het feestje op het Outdoorpark met alle negen vriendjes! Eerst hebben ze cakejes versierd, gezongen en cadeautjes uitgepakt. Daarna hebben ze teambuildingsactiviteiten gedaan, geklommen en veel gespeeld. Ze hebben een hele leuke dag gehad en ik had een blij kind thuis. Ik wil de organisatie bedanken!"

De Kinderkamer

Meer Nieuws

Direct plekken vrij in de peuteropvang

Direct plekken vrij in de peuteropvang Peuters zijn misschien wel de mooiste, kleine eigenwijsjes op de wereld. Ze willen namelijk het liefst alles ‘zelluf’ doen.

Magic Circus in Alkmaar

Magic Circus in Alkmaar Het favoriete circus van Nederland komt eindelijk weer terug in Alkmaar. Elk jaar presenteert Magic Circus een compleet nieuwe show. In

Veilig in de zon

Veilig spelen in de zon Het is zomer en dat betekent dat kinderen weer volop buiten zijn. De zon is niet alleen heerlijk, maar brengt