Kinderkamer_Logo

Direct plekken vrij in de peuteropvang

Peuters zijn misschien wel de mooiste, kleine eigenwijsjes op de wereld. Ze willen namelijk het liefst alles ‘zelluf’ doen. En dat maakt hen tot een bijzondere groep om mee om te gaan. Het ontdekken van de eigen mogelijkheden stimuleren we op onze peuteropvang volop. 

Onze Peuteropvang is op dinsdag en donderdag ochtend geopend van 08:30-12:30 uur. Spelenderwijs geven we vaardigheden mee die jouw peuter straks als kleuter nodig heeft.

Heeft jouw peuter behoefte aan uitdaging of om te leren samenspelen en delen?
Neem dan snel een kijkje op onze locatie gevestigd in De Zes Wielen school aan de Saturnusstraat in Oudorp!

WhatsApp Image 2023-02-20 at 16.28.29

Je eerste vriendje

Op de peuteropvang leert je kind vaak zijn eerste vriendjes kennen. Bij ons krijgen kinderen er ook alle ruimte voor. Hoe leuk is het dat zij ook weer bij elkaar in de kleuterklas komen? 

Thuis voelen

Als je kindje gelukkig is bij ons, zijn wij dat ook. We zijn apetrots als we zien hoe goed jouw zoon of dochter zich ontwikkelt en plezier heeft.
Onze ruimte is huiselijk ingericht en hebben wij oog en aandacht voor iedereen. Wij horen dan ook graag wat de kinderen thuis hebben beleefd om hier met hen over in gesprek te gaan. 

WhatsApp Image 2023-02-20 at 16.29.50
20230112_092726

Ontwikkeling

Peuters zijn heel leergierig. Alles wat je kind kan en doet, volgen wij nauwkeurig. We bieden speelgoed en activiteiten aan om vaardigheden verder te ontwikkelen en ze voor te bereiden op school. Zijn jullie al bekend met ons bekendje vriendje Puk? Puk beleefd allerlei avonturen waar wij de kinderen in mee nemen. Puk gaat soms ook logeren bij de peuters van onze groep. 

Rondleiding

Wat leuk dat je interesse hebt in onze Peuteropvang. Wil je kennismaken? Dat kan. We kijken ernaar uit. Je bent van harte welkom om een kijkje te nemen bij onze Peuteropvang aan de Saturnusstraat. Via onderstaand contact formulier ontvangen wij graag de gewenste dag en tijd en plannen wij een afspraak met je in

Waarom de Kinderkamer?

1-op-1 aandacht

Onze pedagogische medewerkers besteden graag al hun tijd en aandacht aan de kinderen.

Plezier maken

We bieden je kind een onvergetelijke tijd. Met allerlei uitdagende workshops en activiteiten. 

Vriendschap

Je kind ontmoet bij ons zijn eerste vriendjes. Ze leren samen spelen, delen en ruzies bijleggen. 

Stimuleren

We stimuleren de ontwikkeling van kinderen spelenderwijs en bereiden ze voor op de basisschool.

Speels leren

Van leren kruipen tot het herkennen van kleuren. Met liefde leren wij nieuwe vaardigheden.

De Kinderkamer

Direct plekken vrij in de peuteropvang

Direct plekken vrij in de peuteropvang Peuters zijn misschien wel de mooiste, kleine eigenwijsjes op de wereld. Ze willen namelijk het liefst alles ‘zelluf’ doen.

Magic Circus in Alkmaar

Magic Circus in Alkmaar Het favoriete circus van Nederland komt eindelijk weer terug in Alkmaar. Elk jaar presenteert Magic Circus een compleet nieuwe show. In

Veilig in de zon

Veilig spelen in de zon Het is zomer en dat betekent dat kinderen weer volop buiten zijn. De zon is niet alleen heerlijk, maar brengt