Kinderkamer_Logo

Administratie

Meet The Team

Francis

Hi, ik ben Francis en woon samen met mijn man en drie kinderen in Oudorp. Vanaf 2002 tot 2022 ben ik in dienst van De Kinderkamer geweest en heb ik vele functies bekleed (pedagogisch medewerker, beleidsmedewerker, aandachtsfunctionaris, kind & personeelplanner en leidinggevende). Na een kleine pauze waar ik in het onderwijs heb gesnuffeld, kwam ik toch tot de ontdekking dat mijn hart nog steeds bij de kinderopvang ligt. Na mijn zomervakantie (2022) hoorde ik via via dat er een vacature als financieel medewerker bij De Kinderkamer online stond. Omdat ik in mijn vorig functies ook al interesse had in de tarieven, kinderopvangtoeslag en facturatie, ben ik deze uitdaging aangegaan. Weer terug op mijn oude stekkie! In mijn vrije tijd ben ik veel op de tennisbaan te vinden; zelf op de baan of als vrijwilliger in de jeugd- en kantinecommissie.

Patty

Mijn naam is Patty. Sinds 2021 ben ik werkzaam als personeelsplanner bij De Kinderkamer. Ik haal veel plezier uit mijn werk als planner, en het maken van een fijn en stabiel rooster voor mijn collega’s. Het geeft mij een voldaan gevoel als ik aan het einde van de dag mijn werkzaamheden positief heb afgerond, en vervanging heb kunnen vinden voor bv een zieke collega, of een collega blij heb kunnen maken met gewenst verlof. Mijn kwaliteiten zijn oplossingsgericht, en stressbestendig.

Romina

Mijn naam is Romina. Ik ben vanaf december 2008 werkzaam bij De Kinderkamer. Ik heb tot juli 2023 op de groep gestaan en vanaf die tijd ben ik de functie gaan vervullen als kindplanner. Tijdens mijn werk haal ik plezier uit puzzelen voor een optimale bezetting en ik wordt er blij van als ik ouders blij kan maken met een passend aanbod. Hierin komen mijn kwaliteiten zoals meedenken, plannen en organiseren goed van pas!

Sharon

Hoi, Ik ben Sharon en binnenkort lees je meer over mij!