Kinderkamer_Logo

Babygroep

Speciaal voor de kleintjes

“Wat gaat het toch snel’, is een gevleugelde uitspraak. Je knippert even met je ogen en een kindje kan omrollen, lopen, praten of zelf eten. En eigenlijk klopt dat ook wel: een kind ontwikkelt zich in de eerste jaren van zijn leven snel en op allerlei vlakken: motorisch, cognitief, sociaal-emotioneel en op het gebied van taal, creativiteit en zelfstandigheid. In je kinderjaren wordt de basis gelegd voor zelfvertrouwen en het gevoel dat je erbij hoort.

Liefdevol

Wij zijn speciaal opgeleid om te zien welke stappen een kind doormaakt. Daarnaast weten we hoe we kinderen het beste aandacht moeten geven, zodat ze zich thuis voelen. Bij een baby houden we heel goed rekening met het ritme van thuis. Op tijd slapen en eten is extra belangrijk.

Helpen ontwikkelen

Op ons kinderdagverblijf geven we baby’s de kans om nieuwe ervaringen op te doen en te oefenen in een veilige omgeving. De kunst is om een kind niet te snel te helpen, maar het ruimte te geven om te oefenen, en pas iets te doen als het kind er zelf aan toe is.

Eigen tempo

Elke dag leert je baby nieuwe dingen in zijn eigen tempo. Je kindje zet de volgende stap als hij er zelf aan toe is. In het gebied tussen NET niet kunnen en BIJNA wel, ontwikkelen baby’s zich. Door je baby op dat moment een zetje te geven in de goede richting ontstaat magie!

Maak kennis met onze medewerkers

Waarom de Kinderkamer?

1-op-1 aandacht

Onze pedagogische medewerkers besteden graag al hun tijd en aandacht aan de kinderen.

Plezier maken

We bieden je kind een onvergetelijke tijd. Met allerlei uitdagende workshops en activiteiten. 

Vriendschap

Je kind ontmoet bij ons zijn eerste vriendjes. Ze leren samen spelen, delen en ruzies bijleggen. 

Stimuleren

We stimuleren de ontwikkeling van kinderen spelenderwijs en bereiden ze voor op de basisschool.

Speels leren

Van leren kruipen tot het herkennen van kleuren. Met liefde leren wij nieuwe vaardigheden.