Kinderkamer_Logo

Babygroep

Speciaal voor de kleintjes

“Wat gaat het toch snel’, is een gevleugelde uitspraak. Je knippert even met je ogen en een kindje kan omrollen, lopen, praten of zelf eten. En eigenlijk klopt dat ook wel: een kind ontwikkelt zich in de eerste jaren van zijn leven snel en op allerlei vlakken: motorisch, cognitief, sociaal-emotioneel en op het gebied van taal, creativiteit en zelfstandigheid. In je kinderjaren wordt de basis gelegd voor zelfvertrouwen en het gevoel dat je erbij hoort.

Liefdevol

Wij zijn speciaal opgeleid om te zien welke stappen een kind doormaakt. Daarnaast weten we hoe we kinderen het beste aandacht moeten geven, zodat ze zich thuis voelen. Bij een baby houden we heel goed rekening met het ritme van thuis. Op tijd slapen en eten is extra belangrijk.

Helpen ontwikkelen

Op ons kinderdagverblijf geven we baby’s de kans om nieuwe ervaringen op te doen en te oefenen in een veilige omgeving. De kunst is om een kind niet te snel te helpen, maar het ruimte te geven om te oefenen, en pas iets te doen als het kind er zelf aan toe is.

Eigen tempo

Elke dag leert je baby nieuwe dingen in zijn eigen tempo. Je kindje zet de volgende stap als hij er zelf aan toe is. In het gebied tussen NET niet kunnen en BIJNA wel, ontwikkelen baby’s zich. Door je baby op dat moment een zetje te geven in de goede richting ontstaat magie!

Maak kennis met

Team Babygroep

Layla | Babygroep
Layla
Team Babygroep
Ik ben aan de slag gegaan als invalkracht op alle groepen en ik heb een tijdje gewerkt op de BSO bij de Saturnusstraat. Nu ben ik werkzaam als vast gezicht op de babygroep. Ik vind het heel fijn om de allerkleinsten de veiligheid te bieden en ze te stimuleren om zichzelf te ontwikkelen.
Marieke
Team Babygroep
Ik geniet enorm van elk lieve individu hoe zij op hun eigen manier en op hun eigen tempo, zoveel plezier aan zichzelf beleven aan hun eigen ontwikkelingen. Hoe zij onderzoeken en experimenteren in zowel spel, als in zichzelf ontdekken en bewust worden van hun kunnen. Prachtig. Door de baby’s in hun waarde te laten bied ik ze geborgen & veiligheid, liefde & aandacht en motiveer & stimuleer waar nodig zal zijn.
Natascha
Team Babygroep
Hallo allemaal, mijn naam is Natascha Gonzalez, ik ben geboren in 1991 en woon in Zuid Scharwoude. Het werken met kinderen geeft mij energie. Met name het enthousiasme van de kinderen, hun eerlijkheid, de glimlachjes en knuffels die je krijgt. Maar ook de ontwikkelingen die zij doormaken. Elke dag is weer een uitdaging en dat maakt het werk voor mij zo mooi en interessant.
Myrthe
Team Babygroep
Hallo, mijn naam is Myrthe. Ik woon in Heerhugowaard samen met mijn vriend en onze twee dochters. In 2007 heb ik de opleiding SPW afgerond en ik ben sindsdien ook werkzaam in de kinderopvang, voornamelijk heb ik op babygroepen gewerkt, maar ook bij de dreumesen, peuters en verticaal. In 2011 ben ik begonnen bij de Kinderkamer als invalmedewerker en werk hier nog steeds met veel plezier.​ Graag tot snel bij de Kinderkamer!
Silvia
Team Babygroep
Hoi, ik ben Silvia, geboren in 1983 en ik woon samen met mijn vriend. We hebben drie kinderen, Tijn, Yaniek en Maxim. Toen de Kinderkamer net een jaar bestond ben ik in dienst gekomen. De kinderen hun eerste stapjes zien doen, hen dingen leren, en een hechte band met ze opbouwen zijn één van de dingen die mij ontzettend aantrekken in het werken op de Kinderkamer. Ik hoop dit nog heel lang te mogen doen!

Meer over onze medewerkers weten?

Waarom de Kinderkamer?

1-op-1 aandacht

Onze pedagogische medewerkers besteden graag al hun tijd en aandacht aan de kinderen.

Plezier maken

We bieden je kind een onvergetelijke tijd. Met allerlei uitdagende workshops en activiteiten. 

Vriendschap

Je kind ontmoet bij ons zijn eerste vriendjes. Ze leren samen spelen, delen en ruzies bijleggen. 

Stimuleren

We stimuleren de ontwikkeling van kinderen spelenderwijs en bereiden ze voor op de basisschool.

Speels leren

Van leren kruipen tot het herkennen van kleuren. Met liefde leren wij nieuwe vaardigheden.