Kinderkamer_Logo

Maxi groep Merwedestraat

Kinderen van 7 tot 13 jaar

Wat is er fijner voor je kind dan na een drukke schooldag relaxen met leeftijdsgenoten? Dat is precies wat je kind kan doen bij onze bso. Lol maken en ontspannen staat voorop. Je kind mag zelf kiezen waar het zin in heeft. Buiten spelen, een spannend spel doen, een toffe workshop volgen of even rustig lezen.

Samen bewegen

Bewegen is belangrijk. Zeker voor kinderen. Ze blijven fitter en ontwikkelen hun brein beter bij regelmatig bewegen. Op onze bso’s geven we graag extra aandacht aan sport en spel. We bouwen bijvoorbeeld een sportparcours of spelen levend Stratego. Je kind leert spelenderwijs omgaan met winnen en verliezen, spelregels en samenwerken in een team. Voor de fervente sporters hebben we een speciale sport-bso.

Kinderen beslissen mee

Wij besteden veel aandacht aan samenwerken, oplossingen zoeken, kritisch en creatief denken. Een onderdeel daarvan is dat we je kind betrekken bij de keuzes die we maken. Denk bijvoorbeeld aan het meedenken over welke activiteiten we gaan doen. De kinderen beslissen en denken ook altijd mee over ons vakantieprogramma. Daarnaast hebben ze op een vakantiedag altijd de keuze uit meerdere activiteiten.

Inzet medewerkers

Bij het bepalen van de groepsgrootte en het inzetten van onze pedagogisch medewerkers houden wij ons aan de wet- en regelgeving. Op het informatiebord kunt u zien welke pedagogisch medewerkers en stagiaires op welke dag op de groep zijn. Bij ziekte en verlof zal de vaste pedagogisch medewerker vervangen door een inval medewerker.

Maak kennis met

Team MAXI Groep Merwedestraat

Kiki
Team MAXI Groep
Tyra
Team MAXI Groep

Meer over onze medewerkers weten?

Waarom de Kinderkamer?

1-op-1 aandacht

Onze pedagogische medewerkers besteden graag al hun tijd en aandacht aan de kinderen.

Plezier maken

We bieden je kind een onvergetelijke tijd. Met allerlei uitdagende workshops en activiteiten. 

Vriendschap

Je kind ontmoet bij ons zijn eerste vriendjes. Ze leren samen spelen, delen en ruzies bijleggen. 

Stimuleren

We stimuleren de ontwikkeling van kinderen spelenderwijs en bereiden ze voor op de basisschool.

Speels leren

Van leren kruipen tot het herkennen van kleuren. Met liefde leren wij nieuwe vaardigheden.