Kinderkamer_Logo

Midi groep Merwedestraat

Van kinderen van 6 tot 8 jaar

Samen lol maken en volledig jezelf kunnen zijn; dat is de kracht van vriendschap. Het geeft zelfvertrouwen en een fijn gevoel. Om die reden bouwen we bij ons niet alleen aan zandkastelen en hutten, maar ook aan vriendschappen. Uiteraard laten we kinderen zelf kiezen met wie en wat ze spelen, maar we zorgen wel dat elk kind meedoet en de kans heeft om vrienden te maken. Want vriendschap maakt gelukkig en dat gevoel gunnen we ieder kind.

Veel te kiezen

Kinderen bepalen samen met ons wat ze willen doen. Onze activiteiten bieden we aan binnen de drie thema’s: bewegen, naar buiten en creativiteit. We hebben voor alle leeftijden unieke activiteiten in deze uitgangspunten ontwikkeld. Om kinderen nog meer uitdaging te bieden, hebben we workshops van yoga tot koken en van programmeren tot graffiti spuiten.

Ontwikkeling

Samen spelen is samen plezier maken. Soms ook even ruzie maken en het weer goedmaken. Kinderen leren ongelooflijk veel van hun tijd bij onze buitenschoolse opvang. Wij zijn elke dag bewust bezig om je kind nieuwe vaardigheden te leren. Dat doen we veelal spelenderwijs. We kijken goed wat jouw kind nodig heeft en stemmen ons programma daar zo goed mogelijk op af.

Inzet medewerkers

Bij het bepalen van de groepsgrootte en het inzetten van onze pedagogisch medewerkers houden wij ons aan de wet- en regelgeving. Op het informatiebord kunt u zien welke pedagogisch medewerkers en stagiaires op welke dag op de groep zijn. Bij ziekte en verlof zal de vaste pedagogisch medewerker vervangen door een inval medewerker.

Maak kennis met

Team MIDI Groep

Astrid
Team MIDI Groep
Mijn missie is om de kinderen de ruimte te geven om zichzelf te mogen zijn, hun hart mogen volgen en zich gehoord en gezien voelen. Zodat de kinderen in verbinding met zichzelf en anderen hun talenten en kwaliteiten kunnen ontwikkelen.
Eleonora
Team MIDI Groep
Ik vind het super leuk om met kinderen te werken, ik krijg veel energie van het geluid van spelende kinderen. Ik vind het erg leuk om creatief met kids bezig te zijn, ze samen te laten werken en lief te zijn voor elkaar. Ik werk op de maandagen en dinsdagen voor de Kinderkamer.

Meer over onze medewerkers weten?

Waarom de Kinderkamer?

1-op-1 aandacht

Onze pedagogische medewerkers besteden graag al hun tijd en aandacht aan de kinderen.

Plezier maken

We bieden je kind een onvergetelijke tijd. Met allerlei uitdagende workshops en activiteiten. 

Vriendschap

Je kind ontmoet bij ons zijn eerste vriendjes. Ze leren samen spelen, delen en ruzies bijleggen. 

Stimuleren

We stimuleren de ontwikkeling van kinderen spelenderwijs en bereiden ze voor op de basisschool.

Speels leren

Van leren kruipen tot het herkennen van kleuren. Met liefde leren wij nieuwe vaardigheden.