Kinderkamer_Logo

Mini groep Merwedestraat

Kinderen van 4 tot 6 jaar

Een kind die lekker in zijn vel zit, groeit door tot een zelfverzekerd persoon. Het is belangrijk dat je kind zich welkom en thuis voelt. Dat begint bij ons al bij binnenkomst. We ontvangen je kind met een glimlach en bieden een luisterend oor na een lange schooldag. Bij ons mag je kind zichzelf zijn. Je kind mag zelf weten wat het wil doen. We zijn niet van de strenge regels, liever maken we samen heldere afspraken. Zo doen we er alles aan dat je kind met een goed gevoel ‘thuiskomt’ bij ons en zich fijn voelt in de groep.

Buiten ravotten

Graven, klimmen en rennen. Elke dag is er buiten veel te beleven! Bij mooi weer bouwen we hutten of gaan we voor het mooiste zandkasteel in de zandbak. En bij slecht weer maken we regendansjes of een mooie engel in de sneeuw. Wist je dat kinderen minder stress hebben en zich beter kunnen concentreren als ze dagelijks buiten actief bezig zijn?

Zoveel te leren

We geven om je kind en willen dat hij of zij zich als persoon goed ontwikkelt. We ondersteunen dan ook de wijze waarop je zoon of dochter zelfstandig zaken uitvoert. We leren je kind omgaan met emoties, vriendschappen aangaan en zijn plekje in de groep vinden. Boven alles staat samen plezier maken voorop.

Inzet medewerkers

Bij het bepalen van de groepsgrootte en het inzetten van onze pedagogisch medewerkers houden wij ons aan de wet- en regelgeving. Op het informatiebord zie je welke pedagogisch medewerkers en stagiaires op welke dag op de groep zijn. Bij ziekte en verlof zal de vaste pedagogisch medewerker vervangen door een invaller.

Maak kennis met

Team MINI Groep

Annelisa
Team MINI Groep
Ik ben Annelisa, geboren in 1978, samenwonend in Heerhugowaard en moeder van 2 kinderen. Met veel plezier kom ik sinds half december 2018 weer bij de Kinderkamer werken, nu als invalkracht.
Martine
Team MINI Groep
Mijn naam is Martine Dijkstra en ik woon in Noord-Scharwoude, samen met mijn man en ons pleegkind. Sinds 5 april 2016 werk ik als invalkracht bij de Kinderkamer.
Romina
Team MINI Groep
Mijn naam is Romina Ferrero Scholte. Ik ben geboren op 19 juli 1988 en geboren en getogen in Alkmaar. Ik woon nog steeds in Alkmaar, samen met mijn vriend. Ik werk sinds 2009 bij de Kinderkamer.

Meer over onze medewerkers weten?

Waarom de Kinderkamer?

1-op-1 aandacht

Onze pedagogische medewerkers besteden graag al hun tijd en aandacht aan de kinderen.

Plezier maken

We bieden je kind een onvergetelijke tijd. Met allerlei uitdagende workshops en activiteiten. 

Vriendschap

Je kind ontmoet bij ons zijn eerste vriendjes. Ze leren samen spelen, delen en ruzies bijleggen. 

Stimuleren

We stimuleren de ontwikkeling van kinderen spelenderwijs en bereiden ze voor op de basisschool.

Speels leren

Van leren kruipen tot het herkennen van kleuren. Met liefde leren wij nieuwe vaardigheden.