Kinderkamer_Logo

Ondersteunend

Meet The Team

Odette

Mijn naam is Odette Dekker. Ik ben sinds 2021 werkzaam bij De Kinderkamer als pedagogisch coach, zowel op het kinderdagverblijf als de BSO. Ik geniet ervan als ik samen met de collega’s van de groep de kinderen een veilige basis kan bieden. Mijn kwaliteiten in mijn werk zijn mijn open houding en mijn overtuiging dat ieder kind uniek is met zijn/ haar prachtige talenten.

Hugo

Hallo, ik ben Hugo Schut, geboren op 1 april 1967, (geen grap!), getrouwd met Yvette en samen wonen we met onze dochter en zoon in Alkmaar. Ruim 35 jaar ben ik werkzaam geweest in de auto- en meubelspuiterij. Hierdoor heb ik enorm veel ervaring opgedaan op het gebied van interieur en ontwerp, kleuradviezen, meubelontwerp, houtbewerking en overige creatieve oplossingen. Sinds oktober 2017 ben ik werkzaam als medewerker technische dienst / klusjesman en ook haal en breng ik de kinderen van de buitenschoolse opvang naar en van school. Verder vind ik het erg leuk om kinderen iets te leren met betrekking tot allerlei knutselactiviteiten. In mijn vrije tijd ben ik coach/trainer van het voetbalteam van mijn zoon en zondags assisteer ik de coach van het team van mijn dochter. Mijn hobby's zijn tennissen, wielrennen, mountainbiken en skiën.

Kees

Mijn naam is Kees Mors. Ik ben geboren in Akersloot, opgegroeid in De Rijp en woon samen met Bea en de hond in Sint Pancras. Mijn twee kinderen en twee kleinkinderen wonen in Schagen. Na 40 jaar in de bouw werkzaam geweest te zijn als metselaar ben ik een paar jaar geleden als technisch medewerker bij De Kinderkamer begonnen. Daarvoor deed ik ook al alle voorkomende klussen in de avonduren en de weekenden. Sinds de start van De Kinderkamer is er om de paar jaar een uitbreiding geweest met extra binnen- en buitenruimte die onderhouden moeten worden. Het is een oud schoolgebouw dat veel onderhoud nodig heeft. Daarnaast repareer ik kapot speelgoed, fietsjes e.d. en onderhoud ik de tuin. Ook breng en haal ik de kinderen van de buitenschoolse opvang naar en van school met een van de personenbusjes. De kinderen van de buitenschoolse opvang komen na schooltijd op toerbeurt bij mij in de werkplaats timmeren, zagen, verven en knutselen. Ze zijn erg creatief en vindingrijk. Er worden de mooiste dingen gemaakt. We hebben samen ook een echte zeepkist gebouwd om op het plein te crossen. Ik deel mijn werkplaats met onze hond Poema. Ze zeggen dat ik de laatste tijd steeds meer op hem ga lijken! Mijn hobby's zijn marathonschaatsen, skeeleren en wielrennen. Ook ben ik een echt familiemens.

Ineke

Ik ben Ineke, en ik ben verantwoordelijk voor de huishoudelijke klussen in de Kinderkamer. Ondertussen ben ik hier al weer sinds 2005 werkzaam, nog steeds met veel plezier. Ik ben gelukkig getrouwd en heb twee kinderen. Verder doe ik in mijn vrije tijd aan hardlopen.

Puk

Puk is het speelkameraadje van de kinderen. Puk maakt altijd wel iets mee wat de kinderen herkennen. Hij heeft bijvoorbeeld nieuwe schoenen, of hij is verkouden. Puk biedt troost en is een vriendje bij wie kinderen zich veilig voelen. Kinderen kunnen zich identificeren met Puk. Aan hem durven ze hun fantasieën, ideeën, gedachten en gevoelen te vertellen. Terwijl ze dat bij volwassene wellicht nog wat eng vinden. Via Puk kunnen de pedagogisch medewerkers de kinderen betrekken bij een activiteit en kunnen ze op een veilige en speelse manier interactie met de kinderen uitlokken.

Waarom de Kinderkamer?

1-op-1 aandacht

Onze pedagogische medewerkers besteden graag al hun tijd en aandacht aan de kinderen.

Plezier maken

We bieden je kind een onvergetelijke tijd. Met allerlei uitdagende workshops en activiteiten. 

Vriendschap

Je kind ontmoet bij ons zijn eerste vriendjes. Ze leren samen spelen, delen en ruzies bijleggen. 

Stimuleren

We stimuleren de ontwikkeling van kinderen spelenderwijs en bereiden ze voor op de basisschool.

Speels leren

Van leren kruipen tot het herkennen van kleuren. Met liefde leren wij nieuwe vaardigheden.