Kinderkamer_Logo

Over ons

Een liefdevolle omgeving voor ieder kind

De Kinderkamer is al bijna 20 jaar een professionele organisatie voor kinderopvang. We bieden kinderen tot 13 jaar een emotioneel veilige en rijke speel-leeromgeving. Kinderen doen bij ons andere ervaringen op dan thuis of op school en we zijn erop uit dat deze ervaringen een waardevolle bijdrage aan hun ontwikkeling leveren. In onze kindergroepen ligt het accent op plezier hebben, actieve betrokkenheid en spelenderwijs ontwikkelen. We zijn voor kinderen een vertrouwde plek waarin ze zich thuis en vrij kunnen voelen om ondernemend te zijn. We kennen ieder kind persoonlijk en bieden een aanbod op maat. 

Maak kennis met onze collega's

Thuis voelen

Thuis. Dat is waar je je prettig en veilig voelt. Precies dat gevoel geven wij jouw kind bij ons kinderdagverblijf. We zijn er voor je zoon of dochter. Op alle momenten van de dag. We lachen samen, knuffelen en vieren met trots alle mijlpalen met elkaar. Want zijn of haar geluk, is ook ons geluk.

Leerzaam

Het leven is voor kinderen een grote ontdekkingstocht. Ons kinderdagverblijf is een veilige, vertrouwde speelplaats waar we samen oefenen voor de grote wereld. We zorgen dat je kind plezier heeft samen met andere kinderen en een plekje in de groep vindt. Zo kan jouw zoon of dochter straks met zelfvertrouwen de buitenwereld verkennen.

Mogelijkheden stimuleren

Peuters zijn misschien wel de mooiste, kleine eigenwijsjes op de wereld. Ze willen namelijk het liefst alles ‘zelluf’ doen. En dat maakt hen tot een bijzondere groep om mee om te gaan. Het ontdekken van de eigen mogelijkheden stimuleren we op onze peuteropvang volop. Spelenderwijs geven we vaardigheden mee die jouw peuter straks als kleuter nodig heeft.

Wat anderen over ons zeggen?

Al vijf jaar lang gaan mijn kinderen nu al naar de Kinderkamer. De dames zijn niet alleen liefdevol en de kinderen zijn er in goede handen. Er wordt constant meegedacht en verbeteringen en veranderingen geïnitieerd. De heerlijke lunch tussen de middag vind ik echt een pre evenals de ruime openingstijden!
Moeder van Liv (8) en Sophie (6)
Waarom wij tevreden zijn over de opvang op de Kinderkamer? Onze dochter gaat er met plezier naar toe, krijgt de juiste aandacht en zorg en wordt uitgedaagd om haarzelf te ontwikkelen. Het mooie pand, de inrichting en de heerlijke buitenruimte sprak ons als ouders erg aan!
Vader van Sanne (3)

Waarom de Kinderkamer?

1-op-1 aandacht

Onze pedagogische medewerkers besteden graag al hun tijd en aandacht aan de kinderen.

Plezier maken

We bieden je kind een onvergetelijke tijd. Met allerlei uitdagende workshops en activiteiten. 

Vriendschap

Je kind ontmoet bij ons zijn eerste vriendjes. Ze leren samen spelen, delen en ruzies bijleggen. 

Stimuleren

We stimuleren de ontwikkeling van kinderen spelenderwijs en bereiden ze voor op de basisschool.

Speels leren

Van leren kruipen tot het herkennen van kleuren. Met liefde leren wij nieuwe vaardigheden.