Kinderkamer_Logo

Peuteropvang Saturnusstraat

Samen plezier maken

Peuters zijn misschien wel de mooiste, kleine eigenwijsjes op de wereld. Ze willen namelijk het liefst alles ‘zelluf’ doen. En dat maakt hen tot een bijzondere groep om mee om te gaan. Het ontdekken van de eigen mogelijkheden stimuleren we op onze peuteropvang volop. Spelenderwijs geven we vaardigheden mee die jouw peuter straks als kleuter nodig heeft. 

Wat leert je peuter?

Bij ons leert je peuter voor zichzelf opkomen en zijn eigen mening vormen. Maar ook dat hij niet altijd zijn zin krijgt, geen speelgoed mag afpakken en moet vragen of hij ergens mee mag spelen. Bijten, schoppen en slaan zijn bij ons uit den boze. Deze fatsoensnormen lijken logisch voor een volwassene, maar een peuter moet dit nog allemaal leren.

Stimuleren

We stimuleren de ontwikkeling van kinderen spelenderwijs en bereiden ze voor op de basisschool. Zo leren wij ze onder meer hoe ze hun eigen jas aantrekken, zelfstandig naar de wc te gaan, maar ook helpen we ze met tellen en het leren herkennen van kleuren. En wat we niet mogen vergeten, leren kinderen veel in de groep.

Vriendjes maken

Een peuteropvang is een veilige plaats voor je zoon of dochter om te leren spelen en om te gaan met andere kinderen. Je kind leert dat er nieuwe mensen in je leven kunnen komen. Dat je daarmee een band opbouwt en soms ook weer afscheid van moet nemen. Je kind kiest bij ons vriendjes en ervaart hoe het is om zelf wel of niet gekozen te worden. Belangrijke lessen die je kind vooruit helpen in zijn of haar leven.

Maak kennis met

Team Peuteropvang Saturnusstraat​

Linda
Team Peuteropvang Saturnusstraat​

Meer over onze medewerkers weten?

Waarom de Kinderkamer?

1-op-1 aandacht

Onze pedagogische medewerkers besteden graag al hun tijd en aandacht aan de kinderen.

Plezier maken

We bieden je kind een onvergetelijke tijd. Met allerlei uitdagende workshops en activiteiten. 

Vriendschap

Je kind ontmoet bij ons zijn eerste vriendjes. Ze leren samen spelen, delen en ruzies bijleggen. 

Stimuleren

We stimuleren de ontwikkeling van kinderen spelenderwijs en bereiden ze voor op de basisschool.

Speels leren

Van leren kruipen tot het herkennen van kleuren. Met liefde leren wij nieuwe vaardigheden.