Kinderkamer_Logo

Sport BSO

Kinderen van 6 tot 13 jaar

Hangt je dochter het liefste in de ringen? Is je zoon dol op hockey? Dan is een sport-bso een goed idee. Maar ook als je kind geen geboren sporter is, is een sport-bso misschien interessant. Kinderen maken kennis met verschillende sporten en merken waar ze plezier aan beleven. Zo hebben ze de ruimte om te ontdekken welke sport ze het beste ligt.

Samen bewegen

Bewegen is belangrijk. Zeker voor kinderen. Ze blijven fitter en ontwikkelen hun brein beter bij regelmatig bewegen. Op onze bso’s geven we graag extra aandacht aan sport en spel. We bouwen bijvoorbeeld een sportparcours of spelen levend Stratego. Je kind leert spelenderwijs omgaan met winnen en verliezen, spelregels en samenwerken in een team. Bewegen was nog nooit zo leuk. Daarom presenteren wij met trots onze sport bso.

Bewegen met plezier

Op onze sport-bso gaat het om bewegen. Er ligt grote nadruk op sport en spel. Van sporten word je fit, sterk, krijg je zelfvertrouwen en leer je samenwerken. Kinderen ontdekken verschillende sporten onder leiding van onze pedagogisch medewerkers of gediplomeerde sportdocenten. In de wintermaanden worden de sport activiteiten in de binnensport halen De Oever uitgevoerd, de overige maanden sporten de kinderen lekker buiten op de voetbalvelden van Kolping Boys.

Praktische informatie

De sport-bso is geopend op maandag, dinsdag en donderdag. We bieden geen voorschoolse opvang, voor schooltijd ontvangen wij je kind bij de Merwedestraat. Wij zijn geopend tijdens de landelijk vastgestelde schoolvakanties en zijn niet geopend op studiedagen van school, dan vangen we uw kind op bij reguliere BSO. Kinderen komen op de fiets naar de sport-bso. Geef zelf sportkleding mee aan je kind, zodat hij of zij comfortabel kan sporten.

Maak kennis met

SPORT BSO

Quita
Team SPORT BSO
Mijn naam is Quita Borst. Vanaf februari 2020 ben ik werkzaam als pedagogisch medewerkster. Mijn hobby’s zijn fitnessen, softballen (coach) en wandelen met mijn hond. Mijn passie ligt bij het actief bezig zijn met kinderen!

Meer over onze medewerkers weten?

Waarom de Kinderkamer?

1-op-1 aandacht

Onze pedagogische medewerkers besteden graag al hun tijd en aandacht aan de kinderen.

Plezier maken

We bieden je kind een onvergetelijke tijd. Met allerlei uitdagende workshops en activiteiten. 

Vriendschap

Je kind ontmoet bij ons zijn eerste vriendjes. Ze leren samen spelen, delen en ruzies bijleggen. 

Stimuleren

We stimuleren de ontwikkeling van kinderen spelenderwijs en bereiden ze voor op de basisschool.

Speels leren

Van leren kruipen tot het herkennen van kleuren. Met liefde leren wij nieuwe vaardigheden.