Kinderkamer_Logo

Vakantie Opvang

Opvang tijdens vakantie

Joepie, het is vakantie! Op onze bso vieren we dat het vakantietijd is. We maken uitstapjes naar een park, een museum of kinderboerderij. Of we houden een LEGO challenge, een workshop judo, djembé of graffiti. Soms gaan we survivallen of kanoën. Zo ontdekt je kind elke vakantie weer iets nieuws. En hoe uitgebreid ons vakantieprogramma ook is.

Kinderen beslissen mee

Wij besteden op de bso veel aandacht aan samenwerken, oplossingen zoeken, kritisch en creatief denken; ook wel de 21-eeuwse vaardigheden genoemd. Een onderdeel daarvan is dat we je kind betrekken bij de keuzes die we maken. Denk bijvoorbeeld aan het meedenken over welke activiteiten we gaan doen. De kinderen beslissen en denken ook altijd mee over ons vakantieprogramma.

Interese?

Naast ons volledige BSO-pakket bieden wij ook vakantieopvang voor kinderen die tijdens schoolweken geen gebruik maken van onze diensten om ook deze kinderen een leuke en uitdagende vakantie te bezorgen! Inschrijven voor deze opvangsoort kan door te mailen naar klantenservice@dekinderkamer.com

Waarom de Kinderkamer?

1-op-1 aandacht

Onze pedagogische medewerkers besteden graag al hun tijd en aandacht aan de kinderen.

Plezier maken

We bieden je kind een onvergetelijke tijd. Met allerlei uitdagende workshops en activiteiten. 

Vriendschap

Je kind ontmoet bij ons zijn eerste vriendjes. Ze leren samen spelen, delen en ruzies bijleggen. 

Stimuleren

We stimuleren de ontwikkeling van kinderen spelenderwijs en bereiden ze voor op de basisschool.

Speels leren

Van leren kruipen tot het herkennen van kleuren. Met liefde leren wij nieuwe vaardigheden.