Kinderkamer_Logo

Voorschoolse Opvang (VSO)​

Kinderen van 4 tot 13 jaar

Om op tijd op je werk te komen moet je nu de deur uit, maar school is nog niet begonnen… De Kinderkamer biedt de oplossing! Naast buitenschoolse opvang biedt de Kinderkamer gedurende de schoolweken voor verschillende scholen ook voorschoolse opvang aan. Ideaal voor ouders die vroeg moeten vertrekken van huis en niet zelf in de gelegenheid zijn hun kind naar school te brengen. Je kunt dan in alle rust en met een vertrouwd gevoel op weg naar je werk.

Rustige start van de dag

Bij de voorschoolse opvang kunnen kinderen de dag op een rustige manier en in een plezierige omgeving beginnen. Kinderen vanaf 7:30 uur terecht bij de BSO aan de hoofdlocatie tot de schooldag begint. Op de voorschoolse opvang kunnen ze, voordat school begint, nog even spelen en ontspannen. Geen stress bij de ouders en de kinderen, maar een rustig begin van de dag.

Naar school

Na een rustige start van de dag op de voorschoolse opvang, brengen onze pedagogisch medewerkers en ondersteunend personeel de kinderen naar school zodat ze daar veilig en op tijd aankomen. Wij brengen de kinderen lopend, met de bakfiets of met een 9-persoonsbusje. Je kan je kind brengen tot 8:15 uur. Vanaf 8:15 uur vertrekken de kinderen richting school.

Meer over onze medewerkers weten?

Waarom de Kinderkamer?

1-op-1 aandacht

Onze pedagogische medewerkers besteden graag al hun tijd en aandacht aan de kinderen.

Plezier maken

We bieden je kind een onvergetelijke tijd. Met allerlei uitdagende workshops en activiteiten. 

Vriendschap

Je kind ontmoet bij ons zijn eerste vriendjes. Ze leren samen spelen, delen en ruzies bijleggen. 

Stimuleren

We stimuleren de ontwikkeling van kinderen spelenderwijs en bereiden ze voor op de basisschool.

Speels leren

Van leren kruipen tot het herkennen van kleuren. Met liefde leren wij nieuwe vaardigheden.