Kinderkamer_Logo

Voorschoolse Opvang (VSO)​

Kinderen van 4 tot 13 jaar

Om op tijd op je werk te komen moet je nu de deur uit, maar school is nog niet begonnen… De Kinderkamer biedt de oplossing! Naast buitenschoolse opvang biedt de Kinderkamer gedurende de schoolweken voor verschillende scholen ook voorschoolse opvang aan. Ideaal voor ouders die vroeg moeten vertrekken van huis en niet zelf in de gelegenheid zijn hun kind naar school te brengen. Je kunt dan in alle rust en met een vertrouwd gevoel op weg naar je werk.

Rustige start van de dag

Bij de voorschoolse opvang kunnen kinderen de dag op een rustige manier en in een plezierige omgeving beginnen. Kinderen vanaf 7:30 uur terecht bij de BSO aan de hoofdlocatie tot de schooldag begint. Op de voorschoolse opvang kunnen ze, voordat school begint, nog even spelen en ontspannen. Geen stress bij de ouders en de kinderen, maar een rustig begin van de dag.

Naar school

Na een rustige start van de dag op de voorschoolse opvang, brengen onze pedagogisch medewerkers en ondersteunend personeel de kinderen naar school zodat ze daar veilig en op tijd aankomen. Wij brengen de kinderen lopend, met de bakfiets of met een 9-persoonsbusje. Je kan je kind brengen tot 8:15 uur. Vanaf 8:15 uur vertrekken de kinderen richting school.

Maak kennis met

Team VSO

Bea
Team VSO
Mijn naam is Bea de Wit. Ik ben oprichter en eigenaar van De Kinderkamer. Geboren in Amsterdam, opgegroeid in Uithoorn en na de HBS weer 10 jaar in Amsterdam gewoond. Woon sinds 1982 in Sint Pancras met Kees en de (klein)kinderen. De Kinderkamer moet een plek zijn waar de kinderen, de ouders en het personeel zich veilig voelen. Een omgeving die aan alle eisen voldoet is belangrijk maar de onderlinge contacten en vertrouwen zijn nog belangrijker.
Hugo
Team VSO
Ik ben geboren op 1 april 1967, (geen grap!), getrouwd met Yvette en samen wonen we met onze dochter en zoon in Alkmaar. Ruim 35 jaar ben ik werkzaam geweest in de auto- en meubelspuiterij. Hierdoor heb ik enorm veel ervaring opgedaan op het gebied van interieur en ontwerp, kleuradviezen, meubelontwerp, houtbewerking en overige creatieve oplossingen.Verder vind ik het erg leuk om kinderen iets te leren met betrekking tot allerlei knutselactiviteiten.
Mineke
Team VSO
Aan mij de waardevolle taak om de pedagogisch medewerkers te mogen coachen en vooral te stimuleren om te groeien. Al mijn gehele carrière werk ik vol enthousiasme met kinderen en volwassenen. Kinderen verdienen het om, juist in een vroeg stadium, oprechte aandacht te krijgen en zich in een veilige omgeving te kunnen ontwikkelen. Het is voor mij een verrijking om hier samen met het team van de Kinderkamer aan bij te kunnen dragen. Hoe ik mijzelf zou omschrijven? Een enthousiast en sociaal persoon dat graag zorgt, creatief is en houdt van aanpakken. allerlei knutselactiviteiten.
Ria
Team VSO
Mijn naam is Ria Jacobs, geboren in 1971, getrouwd en moeder van drie zonen. Mijn functie is mij op mijn lijf geschreven, de dagelijkse puzzel om de planning rond te krijgen maakt mijn werk uitdagend en levendig. Daarnaast geniet ik van het contact met mensen via e-mail of telefoon. Naast wandelen ben ik graag creatief bezig en maak ik graag kleine fotoalbums.
Kees
Team VSO
Mijn naam is Kees Mors. Ik ben geboren in Akersloot, opgegroeid in De Rijp en woon samen met Bea , de kinderen en Poema in Sint Pancras. Mijn twee kinderen en twee kleinkinderen wonen in Schagen. Ik ben een paar jaar geleden als technisch medewerker bij De Kinderkamer begonnen. Daarvoor deed ik ook al alle voorkomende klussen in de avonduren en de weekenden. Ook breng en haal ik de kinderen van de buitenschoolse opvang naar en van school met een van de personenbusjes.
Lieneke
Team VSO
‘Samen met mijn team bieden wij zowel personeel als kinderen een veilige omgeving. Ik zie ze met een lach op hun gezicht binnenkomen en weer naar huis gaan. Dat is mijn drive.’ Mijn functie als directie medewerker is erg divers, sta ik iedere dag weer voor een nieuwe uitdaging wat het werken binnen de Kinderkamer erg leuk maakt. Het belangrijkste is dat iedereen binnen de Kinderkamer happy is: zowel collega’s, de kids waar wij voor zorgen en hun ouders!
Patty
Team VSO
Hoi, mijn naam is Patty Klaver. Ik ben geboren in 1989 en woon in Heerhugowaard samen met mijn man, en mijn twee zoontjes. Ik heb besloten om de switch te gaan maken naar volledig planner, en ben zo terecht gekomen hier bij de Kinderkamer.

Mijn functie als directie medewerker is erg divers, sta ik iedere dag weer voor een nieuwe uitdaging wat het werken binnen de Kinderkamer erg leuk maakt. Het belangrijkste is dat iedereen binnen de Kinderkamer happy is: zowel collega’s, de kids waar wij voor zorgen en hun ouders!

Meer over onze medewerkers weten?

Waarom de Kinderkamer?

1-op-1 aandacht

Onze pedagogische medewerkers besteden graag al hun tijd en aandacht aan de kinderen.

Plezier maken

We bieden je kind een onvergetelijke tijd. Met allerlei uitdagende workshops en activiteiten. 

Vriendschap

Je kind ontmoet bij ons zijn eerste vriendjes. Ze leren samen spelen, delen en ruzies bijleggen. 

Stimuleren

We stimuleren de ontwikkeling van kinderen spelenderwijs en bereiden ze voor op de basisschool.

Speels leren

Van leren kruipen tot het herkennen van kleuren. Met liefde leren wij nieuwe vaardigheden.